Львів'ян запрошують на благодійний концерт Святослава Вакарчука та Павла Гудімова

3899 0
Зібрані кошти підуть на стипендіальну програму підтримки юних українських шахістів.
Фото: Karabas Live

Фото: Karabas Live

30 червня у львівському Будинку вчених відбудеться благодійний виступ фронтмена «Океану Ельзи» Святослава Вакарчука та колишнього гітариста гурту, мистецтвознавця Павла Гудімова.

Окрім публчного діалогу на тему мистецтва засновники «Океану Ельзи» обіцяють представити слухачам перші пісні гурту в акустичному виконанні.

Кошти, зібрані з продажу квитків, підуть на стипендіальну програму підтримки юних українських шахістів від фонду «Люди майбутнього». Першим стипендіатом програми стане Даниїл Мосесов, переможець шахових турнірів серед юнаків, один з найталановитіших молодих українських шахістів.

Читайте також: Львів’янки потрапили до рейтингу найсильніших шахісток світу

Додамо, що батьком Даниїла Мосесова був відомий львівський радіоведучий Олег Мосесов (відомий як Олег Середа), який у грудні 2017 року раптово помер від інфаркту на 43-му році життя. У нього залишилась дружина та троє неповнолітніх синів.

Квитки на благодійний вечір коштують від 2 до 3 тис. грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!