Львів'ян запрошують на день відкритих дверей на закинуту фабрику повидла

8482 0
23 серпня у Львові на закинутій Фабриці повидла, будинку з неоготичною вежею, яка нагадує середньовічний замок на вул. Б. Хмельницького, 124, проведуть день відкритих дверей. Всі охочі зможуть безкоштовно відвідати майстер-класи, побачити інтерактивні інсталяції та послухати виступи музикантів.

Окрім того, на території фабрики покажуть короткометражні фільми про зміну громадських просторів та проведуть майстер-клас з виготовлення мультиків, повідомила tvoemisto.tv координатор заходу Божена Закалюжна.

«Майстер-класи будуть символічні. Ми покажемо, як можна з використаних, непотрібних речей зробити щось нове. А музиканти-композитори продемонструють, як можна творити музику за допомогою різних засобів. Це буде на межі музики і медіамистецтва», - розповіла Божена Закалюжна.

За словами організаторів, у цей день вони хочуть запросити людей, які проживають на Підзамчі. Адже сама фабрика закинута і не розвиває цей район.

«Наша основна мета - це не просто привернути увагу до будівлі, а привернути увагу людей до проекту і нового способу поміркувати про можливості індустріальної споруди як простору для творчості, розвитку і зміни міського ландшафту. Це може бути ця фабрика або й інша. Важливо, аби люди прийняли цю пропозицію переосмислення і були готові долучитися до тривалого процесу регенерації», -  розповіла Божена Закалюжна.

Програма дня відкритих дверей

10:00 – 15:00 майстер-класи

Створення мультфільмів

Перетворення непотрібних речей в дизайнерські та ужиткові 

15:00 
18:00


Музична частина

Мистецькі інсталяції

Спілкування 

20:00 
 22:00

Показ фільмів

Усі заходи є безкоштовними. Подія у Facebook.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!