Львів’ян кличуть на день відкритих дверей у Каретний двір

4373 0
Каретний двір розташований у Львові за адресою вул. Винниця, 43.
фото пресслужби лмр

фото пресслужби лмр

Львів'ян та гостей міста запрошують на безкоштовний День відкритих дверей у Каретному дворі. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Охочі зможуть не лише познайомитися з кіньми зникаючої в Європі торійської породи, а й побачити старовинні карети і послухати екскурсію про коней та те, як вони пов'язані зі Львовом.

Екскурсія відбудеться в суботу, 23 листопада. Початок о 12:00. Також Каретний двір можна відвідувати в суботу та неділю, 23 та 24 листопада, з 11.00 до 17.00. Пролятися вверхи можна до 16.00. Запис на прогулянку відбувається за попереднім записом за телефоном 067 673 63 52. Вартість однієї години 350 гривень. 

Читайте також: Школа верхової їзди та поводження з кіньми Темпо у Львові  кінні прогулянки і не тільки

Каретний двір розташований у Львові за адресою вул. Винниця, 43. Доїхати з центру міста можна автобусом № 47а (сідати на зупинках Підвальна або пр. В'ячеслава Чорновола (навпроти готелю «Львів») і виходити на зупинці вул. Винниця, пройти під містком з колією і рухатися прямо. Можна також приміським автобусом №144 від зупинки ТЦ Магнус до зупинки Фанерний завод, перейти через колію і пройти 200 м прямо.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!