Львів’ян запрошують на гаражний розпродаж

5299 0
Вже наступного тижня у Львові відбудеться черговий гаражний розпродаж. Купити там можна буде від одягу та прикрас до книг та листівок.
Фото з Facebook події

Фото з Facebook події

Гаражний розпродаж відбудеться у Бібліотеці на Мулярській (вул. Мулярська, 2а) 23 квітня з 12:00 до 16:00 год.

Для тих, хто хоче продати свої речі, які виявилися непотрібними, організатори пропонують два варіанти. За одним можна самому продавати свої речі. В такому випадку продавцю виділять окреме місце (благодійна пожертва на розвиток бібліотеки - 20 грн.). В іншому випадку свої речі можна принести заздалегідь у бібліотеку (4 поверх, лабораторія ідей). Речі прийматимуть 20-21 квітня з 11:00 до 18:00 год. У цьому випадку всі непродані речі після розпродажу будуть передані в майстерню добрих справ «Емаус-Оселя» (благодійна пожертва на розвиток бібліотеки – 10% від вирученої суми). Для «продавців» обов’язкова попередня реєстрація.

Вхід на гаражний розпродаж вільний.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!