Львів’ян запрошують на гарбузову вечірку до Шевченківського гаю

7293 0
Відвідувачі Гаю зможуть відчути автентично українську атмосферу, познайомитися з народними традиціями та взяти участь в забавах на будь-який смак.
фото: press-centr.com

фото: press-centr.com

Екскурсія-вечірка відбудеться 29 жовтня, повідомляють на офіційній сторінці Facebook «Шевченківський гай».

Під час заходу, що розпочнеться із настанням сутінків, гості зможуть покуштувати гарбузові смаколики, завітати на фотозону «Родичі гарбузові», стати учасниками народного оркестру, позмагатися на гарбузових турнірах та жартівливих конкурсах, спробувати себе в українській версії speed dating – «Швидких побаченнях-залицяннях» тощо.

Тривалість – 2 год.

Початок вечірки – 17.30, 18.15, 19.00, 19.30

Вартість екскурсії – 150.00 грн.

Обов'язкова реєстрація та купівля квитків зазделегідь на https://ticketclub.com.ua або в касах Ticketclub, що знаходяться за адресою вул. Галицька 1 (2-й поверх), антикафе Communa (працює цілодобово) або по вул. вул. С. Крушельницької 3, антикафе Come in ... (з 10:00-23:00).

Читайте також: «Птаходень у Львові»: як долучитись до екологічної ініціативи

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!