Львів’ян запрошують на літні концерти у Митрополичих садах

2634 0
Для львів’ян та гостей міста організовують низку концертів до 30-річчя Незалежності України.
Фото Євгена Кравса

Фото Євгена Кравса

BIGSHOW Agency запрошує на літні концерти у Митрополичих садах в межах проєкту «Україна 30». Для львів’ян та гостей міста організовують низку концертів до 30-річчя Незалежності України, які розкривають всю різномастість форм та жанрів музичної душі України (від етнічної музики до класики). Про це повідомляють у «BIGSHOW Agency».

Проєкт стартує 18 червня із концерту о 19:30 «Легенди Світового Джазу», – спеціальної програми від одних із найкращих джазменів України та східної Європи – проєкту «ShockolaD». На сцені творитимуть лідери проєкту: барабанщик Ігор Гнидин; піаністка Анастасія Літвінюк; блюзмен та грувовий басист Андрій Кохан; саксофоніст з запальними імпровізаціями Андрій Дулиш. І, звичайно, оригінальні та яскраві вокалісти Юлія Швед і Павло Ільницький (якого називають «український Сінатра»). Музиканти виконуватимуть легендарні джазові та популярні хіти Френка Сінатри, Луї Армстронга, Майкла Джексона, Біла Візерса, Рея Чарльза та українських ретро шлягерів у власних аранжуваннях.

Читайте також: Митрополичі сади у Львові: Чи здійсниться мрія Андрея Шептицького

19 червня о 19:30 «Віртуози Львова» зіграють у Митрополичих садах концерт «Від Вівальді до Маккартні». Музиканти проведуть через світ музики, починаючи з легких творів творів Штрауса, Моцарта та Вівальді, до композицій, які стали сучасною класикою – творів Пола Маккартні та пісень з улюблених фільмів

Окрім того, 20 червня в день свята Трійці о 19:30 у Митрополичих садах лунатиме літній джаз. Українські джазмени зіграють спеціальну програму із улюблених вокальних та інструментальних хітів і стандартів. Програма «Літній Джаз в саду» – це підбірка хітів Френка Сінатри, Тоні Беннета, Енді Уільямса та українські ретро шлягери у власних аранжуваннях. Зокрема, у цей день виступатимуть Анастасія Литвинюк та Ігор Гнидин (лідери проекту SHOCKOLAD), контрабасист Сергій Федорчук та вокалістка Юлія Швед. Спеціальна гостя – музикантка Соломія Чубай.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!