Львів’ян запрошують на молитовну зустріч із Владикою Венедиктом

1879 0
У неділю, 13 грудня, львів’ян запрошують на останню у цьому році щомісячну молитву миру у стилі Тезе. Молитовна зустріч відбудеться у храмі Різдва Пресвятої Богородиці, що на Сихові, початок – о 15:00 год.
фото: ucu.edu.ua

фото: ucu.edu.ua

Разом із молоддю на цій зустрічі молитиметься Владика Венедикт (Алексійчук), єпископ-помічник Львівської Архиєпархії УГКЦ. Це одна з небагатьох можливостей для молоді безпосередньо поспілкуватись з єпископом, поставити запитання та почути думки на ту чи іншу тему. Опісля на всіх чекатиме частування та неформальне спілкування.

Зустріч проходитиме на парафії, де ще в 2001 році відбулася зустріч молоді з святим Іваном Павлом II, Папою Римським, який звернувся: «Молоде України, Христос запрошує тебе йти проти течії!».

Нагадаємо, що вже другий рік поспіль у Львові регулярно відбуваються молитви Тезе в рамках «Паломництва довіри», які організовує львівська молодь, за підтримки Комісії у справах молоді Львівської Архиєпархії УГКЦ.

Детальніша інформація: (+38 096) 711–68–98 – Ірина, та на сторінці Молодіжної Комісії ЛА УГКЦ: www.facebook.com/molodigna.k.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!