Львів’ян запрошують на нічну хресну ходу. Програма

2114 0
Організація «Українська молодь – Христові» запрошує львів’ян на хресну ходу, що відбудеться на Страдецькій горі.
Фото: leopolis.news

Фото: leopolis.news

У п’ятницю, 6 квітня, організація «Українська молодь – Христові» запрошує львів’ян на нічну хресну ходу, що відбудеться на Страдецькій горі. Про це йдеться в повідомленні ЛМР.

Програма хресної ходи:

  • 21:00 – збір і виїзд зі Львова (вул. Пекарська, 13)

  • 22:00 – Єрусалимська утреня

  • 00:00 – хресна дорога з ходою

  • 02:00-Літургія

  • 3:30-повернення до Львова

Виїзд і повернення автобусом. Вартість дороги: 65 грн.

Зареєструватись можна за телефоном: 0676619611 – Марічка, або за посиланням.

Довідка. Страдецька печера міститься в надрах Страдецької гори. Розташована біля села Страдч (Яворівський район, Львівська область), при вершині пагорба, що на лівому березі річки Верещиці, неподалік від траси Львів — Краковець. Складається з вхідної галереї, в якій влаштована церква. У печерній церкві є кам'яний хрест ХІ століття, зберігся кам'яний стілець для сповіді. Біля головної стіни – витесаний з каменю престол, за яким, у заглиблені горіло вічне світло. Також там було кілька чернечих келій. У кінці галереї є стіна, де по каменю стікають краплі – «сльози Богородиці».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!