У мережі з'явились онлайн-курси з бізнес-англійської: де зареєструватися?

3507 1
Громадський проект масових відкритих онлайн-курсів Prometheus відкрив реєстрацію на безкоштовні курси з бізнес-англійської. Навчання розпочнеться з 24 січня 2016 року.
фото: lvivpost.net, vkurse.ua, prometheus

фото: lvivpost.net, vkurse.ua, prometheus

Цей курс націлений на те, щоб допомогти вивчити ключову бізнес-лексику та деякі елементи граматики. Курс дозволить користувачам, які його опанують, використовувати здобуті знання на практиці у робочих ситуаціях.

Курс поділено на три частини. Перша – це лексична частина з двома темами, які присвячені граматиці. Друга частина присвячена розвитку практичних навичок володіння бізнес-англійською та підготовці до поширених у бізнес-середовищі ситуацій. При вивченні третього розділу лектор розповість декілька порад, як рухатись далі у вивченні бізнес-англійської та англійської мови в цілому.

Читайте також: Вивчити англійську швидко й легко: 5 онлайн-курсів

Тривалість курсу – 5 тижнів. Вимоги до слухачів: володіння англійською мовою не нижче рівня pre-intermediate (бажано – intermediate).

Реєстрація на курс за посиланням.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
12 Січня, 2016 16:51
Ірина Дякую!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!