Львів’ян запрошують на пішу прощу «Львів-Унів»

3910 0
19-21 травня 2017-го року з нагоди свята чудотворної ікони Унівської Богородиці відбудеться ХХIV Міжнародна молодіжна піша проща «Львів-Унів».

Цьогорічна проща пройде під гаслом: "ВЕЛИКОГО БАЖАЙТЕ".
Розпочнеться цьогорічна проща о 7:00 Божественною Літургією в храмі Архистратига Михаїла (вулиця Винниченка, 20а). Після Служби Божої всі учасники записуються до груп і формують колону. Початок руху прощі о 8:45. 
Дорога пролягатиме через м.Львів – с. Лисиничі – с. Підбірці – с. Миклашів – с. Нижня Білка – с. Заставне – м. Глиняни – с. Якторів – с. Унів. 
Читайте також: Владика Венедикт про Львів, служіння та переїзд до Чикаго
Прибуття до Унівської Лаври планується до вечора суботи. Тоді ж розпочнуться нічні чування, що триватимуть до ранку. Програма чувань включатиме молитву, сповідь, благословення чудотворною іконою та похід на Чернечу гору. Закінчиться проща в неділю Архиєрейською Літургією та повним відпустом.
Під час усієї прощі колону супроводжуватиме медичний персонал, МВС і велогрупа.
Необхідні речі: намет (при його відсутності ночівля в приміщеннях школи чи церкви), спальник, килимок, зручне взуття, теплий одяг. Всі важкі речі буде перевозити автомобіль. В рюкзак варто не забути покласти, кепку, дощовик, необхідні медикаменти, миску, ложку та горнятко.

Також організатори радять взяти з собою вервицю.
Читайте також: Як львів'яни відзначатимуть День міста. Програма, цікавинки, локації
Благодійний внесок – 50 грн.
З Унева до Львова можна буде повернутися автобусом - вартість квитка 50 грн. Години відправлень автобусів будуть розміщені ближче до дати прощі. 
З додатковими запитаннями просять звертатися за телефонами:
063 84 81 338 / 098 07 33 186 - голова інфогрупи прощі Олена Пляченко 

096 96 85 457 - голова оргкомітету прощі 

Або надіслати запитання на електронну пошту: [email protected]

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!