Львів'ян запрошують на сніданки до музеїв. Програма

5488 0
Сніданки в музеях відбуватимуться в рамках святкування Дня міста.
фото: AfishaLviv.net

фото: AfishaLviv.net

4-6 травня під час святкування Дня міста мешканців та гостей Львова запрошують на сніданки в музеях.

Зокрема, 4 травня об 11:00 в Музично-меморіальному музеї ім. Соломії Крушельницької (вул. Крушельницької, 23) відбудеться сніданок-дискусія «Що народжується в тиші», під час якого пригощатимуть улюбленим сніданком Соломії Крушельницької – кавою та круасаном із джемом. Вхід вільний за умови попередньої реєстрації за посиланням.

5 травня о 10:00 розпочнеться сніданок-дискусія «Сила Лиса» в Домі Франка (вул. Франка, 150-152).

Директор музею Богдан Тихолоз в коментарі Tvoemisto.tv розповів, що в Домі Франка вирішили влаштувати філософський сніданок та поговорити про м'яку силу в епоху жорстких конфліктів. Серед спікерів в музеї обіцяють запросити Андрія Содомору, Андрія Дахнія, Параску Дворянин та інших.

Назва сніданку є метафорою до франкової поеми «Лис Микита», де влада лева – це влада сили, а влада лиса – це сила хитрості. Тож на сніданку будуть говорити про поняття м'якої сили в різних сферах життя.

6 травня о 10:00 на сніданок майстер-клас запрошує Музей Олекси Новаківського (вул. Листопадового Чину, 11).

В коментарі Tvoemisto.tv організатори розповіли, що сніданок пройде у форматі майстер-класу з малювання пейзажу на музейній терасі. Спікером на сніданку стане Володимир Бєглов.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!