На правах реклами

Львів’ян запрошують на свято морозива «Рудь»

18679 0
Аби скористатися атракціонами, необхідно купити морозиво: одне морозиво = один атракціон.
Фото: ogo.ua

Фото: ogo.ua

У неділю, 9 червня, у Шевченківському Гаю відбудеться свято морозива від компанії «Рудь» (АТ «Житомирський маслозавод»).

На відвідувачів із 13:00 до 18:00 чекають творчі воркшопи, атракціони та зони командного відпочинку. Аби скористатися атракціонами, необхідно купити одне морозиво: морозиво = один атракціон.

«На відвідувачів чекають танцювальні та водяні батли, аквагрим та тимчасові тату, гольф, п’ятнашки, дартс, твістер та чимало інших незабутніх розваг», – розповіла провідна маркетологиня компанії «Рудь» та координаторка проекту «Свято Морозива» Тетяна Хомяк.

Крім цього, відвідувачі зможуть взяти участь у цікавих воркшопах із виготовлення крафтових закладинок, стильних прикрас та іграшок, вишуканих подарункових коробочок і багатьох інших оригінальних виробів. Свято проводять у різних містах країни вже 15 років поспіль. Більше деталей – на svyato.rud.ua.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!