Львів'ян запрошують на урочистий концерт до Дня Героїв

1376 0
До відзначення Дня Героїв долучиться також оркестр Національної академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.
Фото умовне

Фото умовне

У неділю, 28 травня, біля пам’ятника Тарасу Шевченкові на проспекті Свободи відбудеться урочистий концерт. У програмі музичні виступи Павла Табакова та вихованців його творчої школи. Про це повідомила пресслужба ЛОВА.

До відзначення Дня Героїв долучиться також оркестр Національної академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Початок о 12:30.

Разом з тим, у цей день відбудеться молитва за Україну та її захисників у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11). Початок о 12:15 год.

Читайте також: Сьогодні в Україні відзначають День Героїв. Історія свята

Для довідки

День Героїв України – свято, покликане вшанувати пам'ять всіх героїв, які відстоювали суверенітет і незалежність нашої країни та, які зараз ведуть боротьбу проти російської армії за нашу свободу.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!