Львів’ян запрошують на вечір оперних хорів

2062 0
28 березня о 19:00 у приміщені Львівської філармонії відбудеться концерт «Кращі оперні хори». Поціновувачів класичної музики запрошують у світ оперного мистецтва Моцарта, Верді та Вагнера.
фото: Да Капо Україна

фото: Да Капо Україна

 Симфонічний оркестр K&K Philharmoniker та Український національний хор (Львів) запрошують на концерт під керівництвом австрійського диригента Маттіаса Георга Кендлінгера  та українського хормейстера Василя Яциняка. Організатори обіцяють теплий, чуттєвий, гнучкий звук і чудову культуру виконання.

Замовлення та безкоштовна доставка квитків за тел.: 032/ 255-10-55. Вартість  квитків: 70 - 300 грн.

Довідка. Симфонічний оркестр K&K Philharmoniker    засновано у Львові в 2002 році австрійським диригентом та композитором Маттіасом Георгом Кендлінгером. Сьогодні нас цінують за відмінну музичну якість і незвичну харизму. K&K Philharmoniker за сезон виконує майже 100 концертів у кращих концертних залах 16 країн Європи, таких як Herkulessaal  Münchner Residenz, Tonhalle Zürich, Konzerthаus Berlin, концертних залах Стокгольма, Копенгагена, Мадрида, Осло, Парижа, Wiener Musikverein. Основний склад оркестру нараховує 70 осіб, а також ще 60 музикантів є у додатковому складі. За роки існування в оркестр прослуховувалось понад 1000 претендентів. За час від заснування K&K Philharmoniker записав 30 Live-CD та 6 концертних DVD диски.

Український національний хор (Львів), колишній K&K Opernchor, створений у 2003 році для участі у «Frankfurter Operettenfrühlings», його основу складають кращі артисти Львівського камерного хору під керівництвом В. Яциняка, відомого українській публіці завдяки професійній та майстерній творчій діяльності. Яскравою особливістю цього музичного колективу є те, що більшість його артистів – музиканти із вищою сольною вокальною освітою, що, безумовно, сприяє високій якості звучання хору. Характерною рисою щорічного прослуховування є те, що практикується багатьма провідними музичними колективами, а саме - прихований вибір, бо за ширмою переконати може тільки віртуозність. Вже більше десяти років понад півсотні артистів хору регулярно беруть участь у концертних турне, успішно репрезентують свою майстерність на оперних фестивалях і конкурсах у Франції, Італії, Угорщині, Польщі, Австрії та Німеччині.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!