Львів’ян запрошують на вечір танго у Львівській філармонії

1987 0
Глядачі зможуть бути не просто слухачами, а й безпосередніми учасниками програми.
фото: places.biz.ua

фото: places.biz.ua

У Львові в межах XV Фестивалю «Ніч у Львові» у фойє Львівської національної філармонії відбудеться концерт «У полоні пристрасного танго». Про це повідомляє пресслужба філармонії.

Глядачі зможуть бути не просто слухачами, а й безпосередніми учасниками програми, та поринути у світ танго разом із виконавцями. Цього вечора виступатимуть вокалісти Лілія Коструба, Ірина Жовтолист, Оксана Савіцька, Василь Понайда, Іван Лихач, піаніст Орест Коструба, Академічний інструментальний ансамбль «Високий Замок».

У програмі концерту – твори таких митців, як Борис Весоловський, Лідія Королевич, Анатолій Кос-Анатольський, Євген Козака, Владислав Лідауера, Дж. Д’Анці, Консуело Веласкес, Якоб Ґаде, Карлос Ґардель, Матос Родрігес, Астор П’яццолла, Джері Росс, Дж. Салліван та інші.

Концерт відбудеться у неділю, 14 липня, о 21:00. Квитки можна придбати за посиланням або у касі філармонії (тел. 235 89 46)

Партнерська публікація

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!