Вечірку з ботанічного саду перенесли в іншу локацію

17787 0
Організатори вечірки, яка мала відбутися в Ботанічному саду ЛНУ ім. Франка, змінили місце проведення заходу.
фото: Богдан Петренко

фото: Богдан Петренко

"Локація нашої вечірки переноситься з Ботанічного саду, і вплинути на це ми жодним чином не можемо. Не засмучуємося, везіння Rakurs не загубив – в суперкороткий термін ми знайшли новий, дуже атмосферний дім для вечірки. Зустрічаємось в Prostir, що у високій частині Парку Культури. Все, окрім локації, залишається в силі. DJ stand ми вже спорудили", – повідомили організатори.

Локація буде заповнена тюками соломи для відпочинку і теплою музикою, під яку можна буде потанцювати. Гостей пригощатимуть китайським чаєм, цукерками, різними напоями. Також можна буде скористатися кальяном. 

Захід відбудеться в неділю, 18-го червня, о 15:00. На вечірку завітають діджеї: KAAS, Mike Trofimov, Tira, AMS та Ms. Me. 

Читайте також: На вихідних біля Львова пройде фестиваль «Зашків-2017». Програма 

Відвідувачів просять приходити в зручному, але одночасно святковому одязі. 
Квитки можна придбати на вході. Вартість у день вечірки: 100 гривень.

 


 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!