Львів'ян запрошують на вранішню веломандрівку з кавою

3966 0
У Львові розпочалася реєстрація на участь у Кавовій ВелоМилі, яка відбудеться в межах VIII свята «На каву до Львова» 20 вересня. Кавова веломандрівка охопить центральні вулиці міста, фініш – на площі Ринок.
Фото: bellsandwhistles.co.nz

Фото: bellsandwhistles.co.nz

«Кавова ВелоМиля» об’єднає понад 500 велофанів та кавоманів, які у суботу вранці проїдуть старовинними вулицями міста, щоб після фінішу випити ранкової кави на пл. Ринок, в серці найбільшої кавової події країни», – розповів директор свята «На каву до Львова».

Участь можуть взяти усі охочі, хто має велосипед. Зареєструватися можна на сайті заходу. Реєстрація триватиме до 19 вересня до 18.00.

Цьогоріч Кавову ВелоМилю очолить Вікторія Веселовська, організатор проекту «Нічне катання на велосипеді Львовом» та активна учасниця усіх велоподій Львова.

«Велосипед для мене - це частина мого життя. Цього року на Кавовій ВелоМилі я поїду з Вами вулицями нашого міста, готую маршрут особливим Львовом! Кава – це енергія, яка додає сил на весь день. А кава на велосипеді – це подвійний заряд енергії! Тож гарантую вам чудовий львівський ранок з горнятком кави на велосипеді»,– розповіла Вікторія Веселовська.

Нагадаємо, торік попри холодний ранок, охочих проїхатися на велосипедах центральними вуличками виявилося більше сотні. Також, традиційно під час свята відбудеться голосування за найкращу львівську кав’ярню. Свій голос залишать і кавовий Король та Королева, які вирушать у тур за пошуками найгостиннішої кав’ярні та найсмачнішої кави.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!