Львів'ян запрошують на всеукраїнський велодень

1945 0
У неділю, 22 травня, львівські велосипедисти організують свято для усіх велосипедистів - веломарафон «Всеукраїнський велодень», який пройде не лише у Львові, а й у багатьох містах України, зокрема, у Києві, Дніпропетровську, Харкові, Рівному, Запоріжжі, Житомирі, Луцьку та Миколаєві. про це інформують у прес-службі міськради.

Як зазначають організатори, головною ідеєю є звільнення вулиць великих міст України від чадних вихлопів і заторів завдяки пересуванню на велосипедах.

Основною метою заходу є створення велосипедних доріжок, які сприятимуть підвищенню безпеки руху на дорогах, за впровадження спеціально обладнаних паркувальних ділянок біля громадських місць, а також за взаємоповагу та дотримання правил дорожнього руху на вулицях українських міст водіями усіх транспортних засобів та пішоходами.

Учасники імпрези зберуться на просп. Свободи (площа перед Львівським національним академічним театром опери та балету ім. С. Крушельницької).

10.00-11.00 год. - реєстрація учасників

11.00-13.00 год. - проїзд колони учасників веломарафону за маршрутом: просп. Свободи (площа перед Львівським національним академічним театром опери та балету ім. С. Крушельницької) – вул. Академіка В. Гнатюка – вул. Листопадового Чину –– пл. Святого Юра – вул. Митрополита Андрея – вул. С.Бандери – вул. Героїв УПА – вул. Т. Копистинського – вул. Любінська – вул. І. Виговського – вул. В. Великого – вул. Княгині Ольги – вул. вул. Академіна А. Сахарова – вул. М. Коперника – вул. Банківська - вул. Дорошенка – вул. Костюшки - вул. Листопадового Чину – вул. Університетська, 1.

Організаторами заходу є громадська організація «Львівський Велоклуб» за сприяння управління молоді, сім'ї та спорту Львівської міської ради.

«Всеукраїнський велодень щорічно збирає тисячі велолюбителів в багатьох містах України.  Ми радо підтримуємо організаторів цього грандіозного свята, яке може об'єднати усіх велосипелддистів не лише Львова, а й гостей нашого міста», - зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Опублікувала Мар'яна Федина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!