Львів'ян запрошують на виставку живопису. Фото

1369 0
За словами організаторів, роботи художника наповнені красивими пастельними барвами і весняним настроєм.
фото василя коваль/фейсбук

фото василя коваль/фейсбук

Сьогодні, 29 січня, відбудеться відкриття виставки живопису художника Василя Коваля. На відкритті з митцем говоритимуть про мистецтво, натхнення та творчість. Початок події – о 18:30.

За словами організаторів, роботи художника наповнені красивими пастельними барвами і весняним настроєм. Відкриття відбудеться за адресою: вул. Винниченка, 20а, місце добрих справ «Кармель». Вхід вільний.

Для довідки

Василь Коваль народився 1 березня 1986р. в с. Колодруби Миколаївського району на Львівщині. Цього ж року сім'я переїхала до с. В. Северинка Кіровоградської області. 

1992-2002 – навчався в Кіровоградській спеціалізованій школі-інтернат за спеціальністю образотворче мистецтво. 

2002-2006 – навчався у Кіровоградському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка за спеціальністю образотворче мистецтво;

2006-2007 – вільний слухач НАОМА в майстерні Василя Гуріна;

2007-2011 – закінчив бакалаврат НАОМА (майстерня Є. Гуйди);

2012-14 – отримав диплом спеціаліста (НАОМА, Національна академія образотворчого мистецтва та архітектури, майстерня М. Стороженка);

Із 2013 року Василь Коваль є членом Національної спілки художників України.

Партнерська публікація

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!