Львів’ян запрошують подивитися кіно на даху просто неба

3252 0
Завтра, 4 липня, з 21:00 по 23:20 відбудеться показ фільму «Форрест Гамп» на даху Lviv Dovzhenko Centre.
Джерело: cinematographe.it

Джерело: cinematographe.it

Завтра, 4 липня, з 21:00 по 23:20 відбудеться показ фільму «Форрест Гамп» на даху Lviv Dovzhenko Centre. Вхід на показ вільний за умови попередньої реєстрації. На показ рекомендують взяти каремати, м'які підстилки та теплі речі.

Читайте також: У парку культури Львова відкрили сезон кінопоказі просто неба. Фото, Відео

Довідка.

Головний герой фільму – Форрест Гамп – людина з обмеженими розумовими здібностями, однак з великим та шляхетним серцем. Він розповідає історію свого життя, насиченого цікавими подіями. Незважаючи на розумові вади Форрест неймовірним чином стає видатним футболістом, героєм війни й успішним бізнесменом. Будучи доволі заможною людиною, він залишається все таким же добрим і відкритим чоловіком.

Кінострічка отримала шість премій «Оскар», у тому числі як найкращий фільм, найкраща режисерська робота та за найкращу чоловічу роль.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!