Львів’ян запрошують поговорити про мобільність Львова та Цюриха

1757 0
У Львові триває розробка Плану сталої мобільності, до обговорення якого залучають експертів, фахівців із закордону, активістів та місцевих мешканців.
Фото з Facebook-сторінки події

Фото з Facebook-сторінки події

Львів’ян запрошують на лекцію про мобільність Львова та Цюриха, яка відбудеться сьогодні, 15 квітня. Про це йдеться на сторінці події у Facebook.

Читайте також: (Не)довести Львів до межі. Навіщо місту План сталої мобільності

Про планування дорожнього руху в Цюриху (Швейцарія) розповість Руперт Віммер – керівник управління транспорту та міського простору. Він зокрема розповість про те, як протистояти перенасиченню міста автомобілями та зробити вулиці привабливими для перехожих.

Зустріч відбудеться о 18:00 у CoММuna, що за адресою: вул. Галицька, 1. Участ у заході безкоштовна.

Читайте також: Як планують змінити львівський транспорт. Інфографіка

Додамо, що у Львові триває розробка Плану сталої мобільності – стратегічного документа, який повинен визначати напрям розвитку транспорту Львова на наступні 10 років. До його обговорення залучають експертів, фахівців із закордону, активістів та місцевих мешканців. Остаточні напрацювання Плану мають представити у вересні 2019 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!