Львів’ян запрошують помолитися перед мощами святого Шарбеля. Як долучитися

13545 0
Щоденно о 13:00 у храмі звершуватимуть Святу Літургію.
фото: ілюстративне/vgorode

фото: ілюстративне/vgorode

До храму Воскресіння Христового УГКЦ, що на вул. Городоцькій, 319а у Львові, прибули мощі відомого чудотворця св. Шарбеля. Львів’ян запрошують помолитися дев’ятниці до святого від сьогодні, 11 квітня, до 19 квітня 2021 року. Про це повідомляє Духовна вулич Львова.

Щоденно о 13:00 у храмі звершуватимуть Святу Літургію за здоров’я і молитви Дев’ятниці в наміренні давших перед мощами святого Шарбеля. Вписати імена на ці Дев’яниці можна в Захристії Храму, або подати в електронній формі за посиланням.

Вірян же запрошують долучатися у онлайн-режимі.

Для довідки

До святого Шарбеля приходили люди з різними потребами. Більше знаємо його як цілителя недужих, особливо важкохворих, особливо онкохворих. Деякі описи розповідають, що св. Шарбель був помічний при непорозуміннях в сім’ях. До нього часто молять про успіх дітей, за добру працю. Хоча найбільше все залежить від особистої віри і молитви. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!