Львів’ян запрошують послухати оперний спів у рок-супроводі

2701 0
На концерті буде також спеціальний гість, ім’я якого гурт не називає.

У Львівській національній філармонії 29 грудня відбудеться святковий концерт гурту «LeonVoci» під назвою «Вдома на Різдво». Програма концерту складатиметься з українських колядок до пісень, які покажуть віртуозність та звучання голосів вокалістів.

На концерті буде також спеціальний гість, ім’я якого гурт не називає, лише кажуть, що цей артист відомий глядачам через телевізійний проєкт.

Здебільшого, концерти гурту відбуваються за межами України. Іноді артисти співають для діаспори, але частіше для людей інших національностей, тому вирішили започаткувати традицію святкового різдвяного концерту вдома.

«Минулого року все пройшло чудово. Окрім наших шанувальників на концерт прийшли люди, які вперше ознайомилися з творчістю колективу. Приємно було чути схвальні відгуки. Я уявляю, що зал Львівської філармонії – це дім, у якому хочеш бачити приємних тобі людей, з якими хочеш співати, веселитися та прославляти народження Спасителя. Ось таку атмосферу ми будемо створювати», – каже засновник гурту Назар Тацишин.

Довідка

«LeonVoci» – український гурт, заснований у 2015 році Назаром Тацишиним. З італійської та іспанської «Leon Voci» – «Голоси Левів» або «Голоси Львова». У репертуарі колективу – світові хіти та найкращі українські пісні.

Партнерська публікація



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!