Львів’ян запрошують позмагатись у аматорських велоперегонах

2754 1
У Львові на Погулянці вперше проходитимуть аматорські велоперегони у класі «Cross-Country» (гірський велосипед). Всі охочі можуть зареєструватися.
Фото: mountainbikepoint.com

Фото: mountainbikepoint.com

Велоперегони пройдуть в межах VIII Фестивалю активного туризму «Манівці» (27-29 вересня). Організатори мають на меті пропаганду здорового способу життя й велосипедного спорту і розвиток аматорського велоспорту в Україні.

Зареєструватись можна, подавши заявку електронну пошту: [email protected]. Прийом заявок на участь у перегонах в електронному вигляді припиняється за 24 години до офіційного початку змагань. В заявці необхідно вказати: П. І. П., E-mail або посилання сторінку, вік, стать, досвід їзди на велосипеді.

Офіційні положення змагань знаходяться тут.

Де: Cross Погулянка, вул. Вахнянина, 29.

Коли: початок 27 вересня о 18:00.

Організатори – будинок культури «Білогорща», центр творчості дітей та юнацтва «Галичини»,Спортивно-туристичний клуб «Манівці» та велоспільнота "ВелоМАН".


Читайте також:
22 Вересня, 2014 14:31
Ярослав Аматорські змагання на Погулянці проходять з 2006 року, а можливо були і раніше, тако навряд чи це вперше
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!