Львів’ян запрошують пройти безкоштовне УЗД серця. Оновлено

7142 3
21 та 22 квітня львів’яни можуть безкоштовно перевірити серце.
Фото: likuvan.in.ua/

Фото: likuvan.in.ua/

Як повідомили Tvoemisto.tv в медичному центрі «Ехомед», максимально можливу кількість людей для обстеження вони вже набрали. У центрі не розраховували на такий ажіотаж, тож у підсумку змушені припинити запис. 

Упродовж 21 та 22 квітня львів’яни можуть безкоштовно пройти ехокардіографію (УЗД серця) у фахівців Школи штудерної ультразвукової діагностики. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Фахівці Школи УЗД обстежуватимуть пацієнтів за адресою вул. Єрошенка, 14. Обов’язковий попередній передзапис за телефоном 097 507 96 27 (з 10.00 до 17.00 год).

Читайте також: Шлях пробірки. Як у Львові роблять аналізи крові. Репортаж

Школа Штудерної Ультразвукової діагностики працює на базі медичного центру «Ехомед» і займається навчанням та вдосконаленням фахівців з УЗД (ультразвукової діагностики). 

Довідка

Ехокардіографія (ЕхоКГ) — це діагностична процедура, метою якої є обстеження серця та його клапанного апарату з допомогою ультразвуку. Вона являє собою метод діагностики, без якого важко уявити сучасну кардіологію. Обстеження допомагає оцінити товщину та рухливість серцевого м‘яза, структуру та роботу клапанів, виявити вади серця, пухлини та тромби, виміряти зону враження після перенесеного інфаркту.

 


Читайте також:
22 Квітня, 2018 10:17
Оксана Дуже гарна новина, тільки телефон вимкнений!!! Навіщо писати такі фейки?
20 Квітня, 2018 15:53
Проник Наталія Це видно фейк, бо телефон не працює
20 Квітня, 2018 15:30
Александр Тільки телефон той вимкнений
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!