Львів'ян запрошують пройти кардіомаршрут у парку «Знесіння»

3369 0
На «Маршруті здоров'я» планують встановити нові кардіотренажери.
Фото: Львів. Містобудування

Фото: Львів. Містобудування

Регіональний ландшафтний парк «Знесіння», що розташований у Личаківському районі Львова, неподалік від центру міста, після великодніх застіль запрошує пройти єдиний у Західній Україні кардіологічний «Маршрут здоров’я», йдеться на сторінці у Фейсбуці «Львів. Містобудування».

Читайте також: Тріщини і зруйновані сходи. Як виглядає «Високий замок» сьогодні. Фоторепортаж

Єдиний у Західній Україні кардіомаршрут відкрили торік. Як йдеться у повідомленні, за останні роки у парку з’явилося нічне освітлення, системи відеонагляду, альтанки для пікніків біля лісового озера, дерев’яні сходи для підйомів на оглядові майданчики пам’яток природи, транзитна брукована доріжка, яка з’єднує парк одразу з кількома мікрорайонами, дитячі та спортивні майданчики.

Читайте також: Як виглядає оновлене джерело «Паща лева» у Львові. Фотофакт

Одразу після свят на кардіомаршруті встановлять ще 5 кардіотренажерів, а сам маршрут доповнять новими вказівниками.

Читайте також: Як у Львові повертають до життя джерела і потічки у парку «Залізна вода». Фото. Відео

Для охочих влаштувати весняні пікніки у парку дещо оновили відпочинкову локацію біля озера – облаштували освітлення, встановили біля альтанок більше лавок та смітників.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!