Львів'ян запрошують у парк «Знесіння» на благодійний куліш

2268 0
Кошти, зібрані під час фестивалю, будуть скеровані на допомогу українським добровольцям.
фото: xutir-savky.com.ua

фото: xutir-savky.com.ua

Благодійний КУЛІШfest відбудеться 9 травня в парку «Знесіння» (вул. Довбуша, 24), біля гори Стефана. Як зазначають на фейсбук-сторінці заходу, ідея виникла з бажання започаткувати нові традиції з нагоди Дня Пам'яті та Примирення.

Програма:

12:00 – Толока в парку. Складання конструкції купольного вегетацію для троянд.

18:00 – Початок КУЛІШfestу. Куштування українського кулешу. Благодійний внесок – 100 грн (гроші направляють на потреби 8-го батальйону УДА Української Добровольчої Армії), для учасників толоки – безкоштовно.

20:00 – Спільна молитва за перемогу українського війська.

20:30 – Кіно про українських бійців під відкритим небом.

Організатори закликають брати ковдри, покривала, засоби від комарів. Також шукають волонтерів для кухні, звертатися за телефоном +38 096 5 102 102.

Опублікувала Анна Єгорова

Цей матеріал було підготовлено в рамках Програми міжредакційних обмінів за підтримки Національного фонду на підтримку демократії NED




Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!