Львів’янам почали видавати ID-картки у ЦНАПах

4531 1
5 січня у Центрах надання адміністративних послуг міста Львова після спеціально проведених навчань починають надавати послугу з оформлення та видачі паспортів у формі ID-картки громадянина України, а також для виїзду за кордон. Усі документи оформляють одразу у Центрі.
фото: facebook

фото: facebook

Як розповіла директор  департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентина Бартошик, у кожному Центрі надання адміністративних послуг  облаштоване одне робоче місце, яке дозволяє надавати відвідувачам таку послугу, проте згодом, оцінивши затребуваність послуги, за потреби збільшать робочі місця, щоб уникати черг і максимально забезпечити  потреби відвідувачів.

Читайте також: Які документи необхідні українцям для отримання пластикового ID-паспорта. Перелік

«Поки що є одна робоча станція, можна приходити в Центр, отримувати інформацію, оплатити послугу, замовити, якщо потрібно, необхідні додаткові документи (оформлення довідки чи місця проживання тощо), також скористатись сервісом попереднього запису на прийом. Побачимо затребуваність цієї послуги, усі технічні моменти, і на цей рік плануємо закупівлю також додаткових робочих станцій для того, щоб у повній мірі задовольнити бажання відвідувачів у наданні даної послуги. Спільно з працівниками Міграційної служби України пройшли відповідне навчання і тепер починаємо цю роботу.

Всі документи оформляються одразу на місці, одразу відбувається фотографування. Обладнання сучасне, закуплене згідно вимог Міграційної служби України, є зв’язок з демографічним реєстром, тобто усі необхідні дані ми передбачили і належним чином облаштували, щоб послуга була належної якості. Запрошуємо львів’ян скористатися даною послугою», – розповіла директор  департаменту адміністративних послуг ЛМР Валентина Бартошик.

Перелік документів і розмір оплати за дану послугу буде повідомлено згодом на сторінці Центру надання адміністративних послуг Львова за посиланням.

Додамо, у Львові функціонують 4 центри надання адміністративних послуг за такими адресами:

вул. М. Хвильового, 14а

вул. К.Левицького, 67

вул. Івана Виговського, 32

просп. Червоної Калини, 72а.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
19 Січня, 2017 09:31
Паспортний сервіс Центр обслуговування "Паспортний сервіс" м.Львів вул.Б.Хмельницького 212
Послуги:
Оформлення закордонного паспорта
Оформлення закордонного паспорта для осіб до 16 років
Оформлення ID-картки
Проставлення апостилю
Страхові продукти
Оформлення інформаційної довідки про відсутність або наявність судимостей
Call-центр: ☏ (032) 245-54-40
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!