Львів’янам пропонують придбати для дітей з інтернатів квиток на концерт

8111 0
У п’ятницю, 2-го грудня, о 19 годині в театрі ім. Марії Заньковецької відбудеться великий благодійний концерт «Джерело скликає друзів».
фото: orphancenter.org.uа

фото: orphancenter.org.uа

Цього року на підтримку діяльності Центру виступатимуть: чоловіча хорова капелла «Дударик», Оксана Муха, вокальна формація «Піккардійська Терція», артисти театру Курбаса та інші виконавці. Мета благодійного заходу – збір коштів на функціонування навчальних та реабілітаційних програм центру «Джерело», які щоденно відвідують 110 дітей з особливими потребами дошкільного та шкільного віку.

Для тих, хто готовий підтримати, але не може бути присутнім на концерті, організатори пропонують викупити квитки для дітей з інтернату. Квитки можна придбати за благодійні внески в розмірі від 100 до 400 грн безпосередньо у центрі «Джерело», звернутись за телефоном: 097 837 21 51.

Довідка. Навчально-реабілітаційний центр «Джерело» заснований в 1993 році, з ініціативи батьків дітей з особливими потребами та волонтерів з Канади. За 23 роки роботи Центру допомогу отримали близько 5 000 дітей та молоді віком від кількох тижнів до 35 років. Сьогодні тут  щодня займаються 150 дітей та молоді, 200 родин в місяць отримують консультаційний супровід та реабілітаційні послуги, в яких виховуються діти з порушеннями розвитку. Всі послуги Центру – безкоштовні. Центр «Джерело» частково фінансується з комунального бюджету міста Львова та здебільшого з благодійних надходжень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!