Львів’янам радять перевірити сплачені податки. Як отримати довідку?

2954 0
Фіскальна служба закликає громадян, які сумніваються щодо реальної суми офіційної зарплати, отримати дані з держреєстру про джерела отриманих доходів, їх розмір та сплачені податки.
фото: www.bbc.com, ostarbeiter.vn.ua

фото: www.bbc.com, ostarbeiter.vn.ua

Виплата заробітної плати за принципом «мінімальна» + «у конверті» впливає на розмір пенсії,  відпускних, лікарняних та інших виплат працівникам. У деяких випадках найманий робітник може і не підозрювати, за яким механізмом йому виплачується заробітна плата. Щоби убезпечити себе від імовірних наслідків, важливо перевірити відомості про зарплату у держреєстрі. Про це інформує прес-служба ГУ ДФС у Львівській області.

Для отримання відомостей про себе з Державного реєстру, громадянин повинен звернутись особисто або через уповноважену особу до контролюючого органу за своїм місцем проживання або за місцем отримання доходів, та подати документ, що посвідчує особу, та заяву.

Уповноважена особа додає до заяви:

-         довіреність, засвідчену в нотаріальному порядку, на отримання відомостей про джерела доходів/доходи (після пред'явлення повертається) та її копію;

-         документ, що посвідчує особу такого представника;

-         ксерокопію (з чітким зображенням) документа, що посвідчує особу довірителя.

Контролюючий орган упродовж п'яти робочих днів із дня звернення фізичної особи надає відомості з Державного реєстру.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!