Львів’янка Ганна Гаврилів перемогла у конкурсі Ms. Summer International 2019

5702 0
Ганна Гаврилів на волонтерських засадах опікується замками Львівщини, зокрема Поморянським.
Фото: Ганна Гаврилів

Фото: Ганна Гаврилів

Львів’янка Ганна Гаврилів стала переможницею міжнародного конкурсу краси Ms. Summer International 2019. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбук.

Читайте також: У нас є тисячі своїх «нотрдамів». Допоможіть врятувати Поморянський замок, будь ласка

«Перемога у конкурсі краси – це не лише про ноги, але і про голову, не лише про вихід на подіум, а і про весь шлях "до". Бо докторами наук стають не найрозумніші, лідерами думок – не наймудріші, королевами – не найгарніші. А ті, що мають силу іти до кінця. І участь у таких конкурсах не для нереалізованих жінок та "фіф", як прийнято вважати, а для сильних та стійких. Бо треба бути дуже сильною, аби знайти в собі сили виставити себе на суд, бути готовою до поразки, відбути весь процес у солідарності, толерантності, позитиві та до кінця», – каже вона.

Ганна Гаврилів на волонтерських засадах опікується замками Львівщини, зокрема Поморянським. Вона командою з благодійного фонду Спадщина.UA неодноразово збирала гроші на його реставрацію.

Додамо, що конкурс Ms. Summer International 2019 відбувався з 23 по 30 листопада на Філіпінах.

Фото Ганна Гаврилів / Фейсбук


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!