Львів’янка Ірина Верещук пішла з посади представниці Кабміну в Раді

3049 1
Раніше вона очілювала міськраду Рави-Руської, що на Львівщині.
фото: chesno.org

фото: chesno.org

Народна депутатка від фракції «Слуга Народу» львів’янка Ірина Верещук написала заяву на звільнення з посади представниці Кабінету міністрів у Верховній Раді. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбук.

Вона пояснила, що сфокусується на роботі в Комітеті з національної безпеки, оборони та розвідки.

Читайте також: Львівщина отримала ще одного народного депутата

«Від сьогодні складаю повноваження представника Кабміну у Верховній Раді. Дякую всім, хто допомагав мені в цій роботі. Сфокусуюсь на роботі в Комітеті з національної безпеки, оборони та розвідки», – йдеться в повідомленні.

Додамо, що Ірина Верещук – колишня очільниця міськради Рави-Руської, що на Львівщині. А з 2016 року – президент Міжнародного центру балтійсько-чорноморських досліджень та консенсусних практик, що шукає шляхи порозуміння та стратегію країн балтійсько-чорноморського регіону. На посаді представниці Кабміну в Раді Верещук була менше, ніж місяць. Її призначили 4 вересня 2019 року.


Читайте також:
15 Листопада, 2019 20:44
666 ... вона сама обрала "посаду" отої " ляльки для побиття" , сама й відмовилась ... певне , побачила поближче і зрозуміла , з КИМ вона "присіла" на одному гектарі ... і наразі ніхто із тих "колег" їй за її справді важку роботу не подякує ... ще й "пошуткує" ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!