Львів'янка року Христина Погранична перемогла в міжнародному турнірі з художньої гімнастики

4129 0
В неділю, 21-го травня, в Нюрнберзі закінчився 6-й міжнародний турнір з художньої гімнастики Pastorelli Cup 2017.

 Участь в міжнародному турнірі взяли представниці 14 країн Європи. Українська гімнастка, львів'янка Христина Погранична блискуче впоралась з обома видами програми змагань – обручем (17.050) та булавами (16.450), і посіла перше місце. Про це повідомляє zaxid.net.

5 травня під час урочистої сесії Львівської міської ради з нагоди Дня міста Львова Христину Пограничну нагородили відзнакою «Львів'янина року».

Читайте також: Оголосили найдостойніших львів'ян року. Хто переміг 

Раніше вона перемогла у змаганнях у ОАЕ, Естонії, Угорщині, Португалії, Словаччині. Христина є переможницею та призеркою понад 140 міжнародних та всеукраїнських турнірів. Від 2016 року є членом юніорської збірної України з художньої гімнастики, вважається однією з найсильніших гімнасток-юніорок в Україні.

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!