Львів'янка стала двічі чемпіонкою Європи з карате

7459 0
25-річна Катерина Крива здобула дві золоті медалі під час чемпіонату Європи в Туреччині.
Джерело фото: wkf.com.ua

Джерело фото: wkf.com.ua

Львів'янка стала однією з зірок 52-го чемпіонату Європи з карате, повідомляє Українська федерація карате. Змагання проходили 4-7 травня. У жіночому куміте до 50 кг, Катерина Крива здобула найвищу нагороду, подолавши 6-го травня у фіналі німецьку спортсменку. Ці два золота, на додаток до однієї срібної і трьох бронзових медалей, підняли Україну на четверту сходинку континентальної першості, йдеться у повідомленні федерації. 
 
«Я неймовірно щаслива, і я не можу повірити в те, що тут сталося. Я дуже рада за себе, за свого тренера, за свою команду. В мене немає слів, щоб описати те, що я відчула тут сьогодні! Стільки емоцій! Це безумство!», – повідомила Катерина. 
 
Одну медаль спортсменка здобула особисто, ще одну – в командному змаганні. Володаркою командного золота також стала львів'янка Анастасія Мястковська. Ще один львів'янин Станіслав Горуна здобув персональну срібну медаль.
 
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!