Львів’янка виборола медаль на чемпіонаті Європи з фехтування

856 0
Анна Максименко увійшла у трійку найкращих шпажисток.
Фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

Фото: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

Львів‘янка Анна Максименко здобула медаль на чемпіонаті Європи з фехтування серед кадетів. Чемпіонат проходив 22 лютого в Естонії. 

Джерело: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

Анна Максименко увійшла у трійку найкращих шпажисток. За інформацією Національної федерації фехтування, за час чемпіонату львівська спортсменка перемогла румунку Наталію Константіні (15:11), Софію Зав’ялову з Литви (15:11), британку Габріель Холланд (15:10) та угорку Лотті Хорват (15:9). Також дівчина стала віцечемпіонкою світу серед кадеток.

Читайте також: Спортсменка з Львівщини перемогла на чемпіонаті україни з настільного тенісу

Додамо, що наразі Анна навчається у Львівській школі вищої спортивної майстерності та Академії фехтування. Її тренують Зоряна Семеряк та Андрій Орліковський.

Нагадаємо, що нещодавно львів'янин паралімпієць Павло Баль виборов бронзову медаль на Чемпіонаті світу з лижних перегонів та біатлону. Змагання проводять у Швеції. Участь у Чемпіонаті беруть спортсмени з 19 країн світу.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!