Львів'янка здобула бронзу на турнірі з карате в Чилі

2192 0
Галина Мельник перемогла суперницю з Єгипту.
Галина Мельник. Фото: Укрінформ

Галина Мельник. Фото: Укрінформ

У Сантьяго (Чилі) завершився турнір серії А карате1 під егідою Всесвітньої федерації карате. Бронзову нагороду у ньому виборола львівська спортсменка Галина Мельник. Про це повідомляє відділення НОК України у Львівській області.

За бронзу в жіночому куміте до 68 кг Галина Мельник змагалась із єгиптянкою Феріал Абдельазіз і перемогла з рахунком 3:0.

«Таким чином підопічна головного тренера збірної України львів’янина Антона Нікуліна вшосте у кар’єрі стала призеркою турнірів Серії А – п’ять разів була бронзовою і раз срібною», – ідеться в повідомленні відділення НОК.

Читайте також: 12 майданчиків у Львові, де можна безкоштовно зайнятись спортом. Інтерактивна мапа

Нагадаємо, львівський спортсмен Станіслав Горуна представляє карате в номінації «Спортсмен 2019 року» за версією Міжнародної асоціації Всесвітніх ігор (IWGA).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!