Проїзд у львівських маршрутках подорожчає з 15 травня

6347 3
З 15 травня проїзд у львівських маршрутках подорожчає до 4 гривень. Відповідне рішення прийняв виконком Львова сьогодні, 8 травня.
фото: live.ck.ua; korupciya.com; lwr.com.ua

фото: live.ck.ua; korupciya.com; lwr.com.ua

Крім того, це рішення знімає обмеження із пільговиків, яке дозволяло пільговим категоріям користуватись безоплатним правом на проїзд тільки з 10:00 до 16:00, повідомляє «Новий погляд».

«Прийняття рішення дає впевненість в тому, що міський транспорт не зупиниться», прокоментував журналістам начальник управління інженерного господарства ЛМР Володимир Олійник.

Рішення набуває чинності з 15 травня.

Читайте також: Думки Твого міста: чи готові львів’яни платити за проїзд більше?

нагадаємо, рішення уряду про скасування державного та муніципального регулювання тарифів на міські пасажирські перевезення дозволило львівським перевізникам підвищити вартість проїзду в міських маршрутках.

Як раніше повідомили в прес-службі Львівської міськради, Львівське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України погодило коригування тарифів на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті. Зокрема, у їх листі зазначено, що перегляд рівня тарифів повинен здійснюватись, в тому числі у разі зміни вартості палива більше, ніж на 10%.

Опублікувала Олена Марченко


Читайте також:
10 Травня, 2015 04:35
Степан скільки б люди не платили,якість перевезення не зміниться!Ранком маршруток нема!Після 22:00 їх знову нема!!!Зимою майже всі машини"літній варіант"зі всіх сторін "дує"....
Дальше "битком",грязні,обірвані сидіння...але вже за 4грн.А зарплати як були так і залишилася.Бардак!
8 Травня, 2015 23:06
Лад Цікаво, а в нас хоч хтось знає, що:
1. Є рішення суду про незаконність підняття тарифу на проїзд навіть до 3 грн (коли це було!).
2. Маршрутні таксі за визначенням в законах — це транспорт підвищеного комфорту. Те, що у нас їздить, це звичайні рейсові автобуси, на них тарифи взагалі не міняли з бозна яких часів — 1,5 грн. Справа про шахрайство в цій сфері передана до міліції.
3. На останніх громадських слуханнях щодо тарифів на проїзд громада одноголосно (за вийнятком перевізників:) вирішила, що до введення контролю за пасажиропотоком не має бути й мови про якесь там підвищення. Було запропоновано ціну - 2 грн, громада підтримала.
Схоже, виконком міськради на чолі з паном Садовим вважає громаду за ніщо. Ну і за лохів, звісно...
8 Травня, 2015 21:58
Олена це просто жах, маршрутки брудні, їздять рідко, зранку неможливо залізти, в деякі райони немає прямих маршруток так ще й тепер потрібно платити 4 гривні?! хамство і неподобство, враховуючи те як водії себе поводять. стан маршруток, те що вони швидко сходять з рейсу і в деякі куточки міста потрібно їхати двома а то й трьома маршрутками, то вартість проїзду ПОТРІБНО ЗНИЗИТИ ДО 1 ГРИВНІ!!!!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!