Львів’яни мають нагоду замовити додому різдвяний вертеп із Путіним

5688 0
Благодійний пластунський вертеп можуть запросити львів’яни додому 7 та 8 січня. Цьогорічне дійство організатори обіцяють зробити не лише традиційним, але і з політичними нотками – негативні персонажі матимуть чимало спільного із головними ворогами нашої держави.

Благодійний вертеп цього року пластуни організовують вже втретє. Перший пластунський вертеп був цілком традиційним, другий - із мотивами про проведений у Львові футбольний чемпіонат, а цього року, зважаючи на події в країні, не обійшлося без політики. За традиційними постатями негативних персонажів завуальовано будуть ховатися сучасні політики (зокрема, Путін - у постаті Ірода, а у постаті чорта ховатиметься російська пропаганда).

Загалом у благодійному вертепі зіграють більше 20 акторів, віком від 19 до 30 років. Усі учасники - пластуни. "Бажаючі подивитися вдома різдвяну виставу можуть замовити її зателефонувавши мені особисто, або ж заповнивши анкету а Інтернеті. Зібрані кошти підуть на благодійність - на лікування львів'янки ( на жаль, без її згоди не можу оприлюднити її ім'я)" - розповідала tvoemisto.tv учасниця та автор сценарію благодійного вертепу Мар'яна Шевчук.

Організатори не встановили певної плати за різдвяну виставу. "Кожен може дати стільки, скільки вважає за потрібне. Загалом, минулого року нам вдалося зібрати близько 20 тис. грн. Ці кошти були скеровані також на лікування - на проведення операції із пересадки легені. Звісно, це мізерні кошти у порівнянні із вартістю такої операції, однак, ми зробили свій вклад" - каже Мар'яна Шевчук.

Замовити проведення різдвяної вистави можна за ном. (063) 302 00 65.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!