Львів'яни можуть обрати пісні, які прозвучать на концерті «Океану Ельзи»

4804 0
Львів’яни можуть голосування за пісні, які б вони хотіли почути на концерті гурту «Океан Ельзи» на «Арені-Львів» 24 серпня.
Фото: okolo.me

Фото: okolo.me

У День Незалежності України, 24 серпня, "Океан Ельзи" зіграє грандіозний святковий концерт у Львові на стадіоні "Арена-Львів", а телеканал "1+1" транслюватиме подію в режимі прямого ефіру, повідомляють на сайті ТСН. Також на сайті телеканалу розпочалося голосування, де глядачі можуть проголосувати за улюблені пісні гурту.

Символічно, що кожному пропонується вибрати зі списку 23 пісні – за "віком" новітньої України. На сайті представлено пісні з усіх альбомів «Океану Ельзи», виданих від початку існування гурту.

Пісні, які наберуть найбільшу кількість голосів, прозвучать на концерті. Взяти участь у голосуванні можна лише один раз, зареєструвавшись через власну сторінку у соцмережі.

Віддати свій голос можна за посиланням.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!