Львів’яни можуть обрати світлофори, які не працюватимуть вночі

1870 0
ЛКП «Львівавтодор» планує переглянути режими роботи світлофорів у нічний період. Відтак, мешканців запрошують долучитись до введення новацій і проголосувати за регульовані перехрестя і/або пішохідні переходи, s період, коли їх доцільно переводити у режим жовтого миготіння, та назвати причину.
Фото: poltava.pl.ua

Фото: poltava.pl.ua

«У списках вказано лише ті світлофорні об'єкти, на яких забезпечується автоматичне перемикання у режим жовтого миготіння. Пропозиції мешканців прочитають інженери відділу організації та безпеки дорожнього руху, після чого остаточний перелік буде затверджено рішенням міської комісії з безпеки дорожнього руху та погоджено міським відділом ДАІ», – пояснив працівник ЛКП «Львівавтодор» Ігор Могила. Про це tvoemisto.tv повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Зокрема, у переліку переходів об’єкти на вул. Патона (ТЦ «Сріблястий»), вул. В. Великого, 34, вул. Торгова – Театральна, кілька переходів на просп. Червоної калини та просп. Чорновола тощо.

Проголосувати можна тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!