Львів’яни обрали найкращу з міських локацій із новим життям

3094 0
На інтернет-порталі Tvoemisto.tv завершили опитування «Чим може пишатися Львів із часів Незалежності?» в контексті розвитку міста та архітектури. Для голосування було обрано нерепрезентативну вибірку міських локацій з новим життям. Львів’яни обирали найвартіснішу із локацій, у яку «вдихнули» нове життя у часі незалежної України у Львові.
фото: afishalviv.net, tvoemisto.tv, nash.lviv.ua

фото: afishalviv.net, tvoemisto.tv, nash.lviv.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим може пишатися Львів із часів Незалежності? Пам’ятники. Результати опитування

За результатами голосування, на першому місці серед найвартіснішого із локацій з новим життям – ЛЦП Культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького (43 голоси), на другому – пішохідна вулиця Леся Курбаса (22), на третьому – Ботанічний сад ЛНУ ім. Івана Франка (вул. Черемшини) (8), на четвертому – Перша Львівська медіатека на Мулярській (6), на п’ятому – парк «Горіховий рай» (2).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що вартісного збудували у Львові з часів Незалежності? Результати опитування

Думка експерта

У коментарі для Tvoemisto.tv львовознавець та екскурсовод Іван Радковець відзначив, що міських локацій дедалі стає менше, а ті що залишаються – не відповідають львівським традиціям, перетворюючись у середньостатистичні. Будь-яка локація повинна бути не фрагментом Львова, а його гармонійною часткою…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львів'яни назвали найвизначніші події в місті з часів

На думку співвласник Холдингу емоцій !FEST Андрій Худо, дуже хочеться, щоб найближчим часом в околицях центру все більше зон ставали пішохідними. Але, щоб місто було зручним пішоходам і водіям, це питання спочатку потрібно «закрити» гігантською багаторівневою парковкою в центрі міста.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!