Львів’яни перенесли авто, що перешкоджало руху трамвая. Відео

4264 0
Водіїв у Львові закликають не паркуватися на транспортних шляхах електротранспорту.
фото ілюстративне: prolviv.com

фото ілюстративне: prolviv.com

Упродовж жовтня у Львові електротранспорт простояв 110 робочих годин. У ЛКП «Львівелектротранс» пояснюють, що трамваї і тролейбуси здебільшого зупиняються через ДТП, несприятливі погодні умови та неправильне паркування автомобілів. Зокрема, у жовтні зафіксовано 21 годину простою через неправильне паркування і 89 годин простою через ДТП.

«Адміністрація ЛКП "Львівелектротранс" звертається до водіїв міста з проханням не паркувати авто на шляхах курсування міських трамваїв та тролейбусів, бо, як бачимо із наведеної статистики, майже третина усіх випадків, що спровокували простій громадського транспорту, пов’язані саме із неналежно припаркованими автомобілями», – розповіли у ЛКП «Львівелектротранс».

Читайте також: А де я маю стати? 20 місць, де у Львові порушують правила паркування. Фото

На відео, яке надали читачі Tvoemisto.tv, видно, як пасажири трамвая пересувають неправильно припаркований автомобіль, який перешкоджав руху електротранспорту. Відео зняли учора, 13-го листопада, на вулиці Личаківській.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!