Львів’яни просять міськраду відновити парк Архангела Михаїла на вулиці Стрийській

3116 1
Відповідна петиція набрала вже 321 голос з необхідних 500.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

Львів’янка Юлія Брик на сайті петицій до Львівської міськради просить облаштувати парк Архангела Михаїла, що на вулиці Стрийській поблизу автовокзалу.

Читайте також: Парк Залізна вода відремонтують за майже 27 мільйонів гривень

«Парк Архангела Михаїла із самого початку перебуває у занедбаному стані: відсутні пішохідні доріжки, лавочки, смітники, освітлення, дерева і кущі потребують розчистки і догляду, ставок страшенно забруднений. Парком страшно пройтися навіть у світлу пору доби. У зв'язку із появою навколо парку новобудов з'явилася гостра потреба у його облаштуванні для безпечного пересування та відпочинку», – ідеться у петиції.

Петиція зареєстрована 3 травня і за місяць набрала 321 голос. До кінця збору підписів залишилось ще 28 днів. Додамо, що паркову зону на вулиці Стрийській площею 2,1, Між Вернадського та Мікльоша, га створили у 2014 році.


Читайте також:
4 Червня, 2019 13:54
666 ... а відколи ця місцина стала ПАРКОМ ? ... в 60-ті роки я там навчався "тактиці" і іншим військовим "наукам" ... а коли в "учебці"взимку за -25 побігли на лижах 10км , то розшукував своїх " колег" , представників братніх народів -- адзербайджанців , армян тощо , які "зійшли з дистанції" і тихенько замерзали ... бо там (в тій місцині) не було тоді нічого і нікого , щоб могло прийти їм на поміч ... але в декого з командирів хватило тоді "розуму" запустити цих пацанів з півдня на тамтешню цілину в конкретний мороз ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!