Львів’яни просять міськраду збудувати нову дорогу через Винниківський ліс

5834 0
Це має розвантажити перехрестя вулиць Личаківської і Пасічної.
Фото: Анастасія Карп’як

Фото: Анастасія Карп’як

У системі електронних петицій до Львівської міськради з’явилось звернення із проханням передбачити у бюджеті Львова на 2020 рік кошти на початок будівництва дорожньої інфраструктури у напрямку Винників.

«Упродовж останніх років Львів та приміські населені пункти (Винники, Брюховичі та інші) активно розбудовуються. Міська інфраструктура Львова не справляється з транспортним навантаженням, що постійно зростає. І якщо сьогодні продовжувати будувати житло та не почати розвивати дорожню мережу, то через кілька років місто просто зупиниться», – вважає авторка петиції Анастасія Карп’як.

Читайте також: Місто коротких відстаней. Як розробляють план сталої мобільності для Львова

Вона додає, що якісний доїзд до міста з приміських поселень мають забезпечувати перехоплюючі паркувальні майданчики, міські вузлові автостанції і транспортні розв'язки на в'їздах до міста, що необхідно будувати.

Петиція зареєстрована 22 листопада і станом на 26 листопада набрала 413 підписів із 500 необхідних для її розгляду під час сесії Львівської міськради. Збір підписів триватиме ще 56 днів.

Нагадаємо, детальніше про те, чому у Львові потрібно будувати нову дорогу в напрямку Винників, Анастасія Карп’як розповіла у колонці для Tvoemisto.tv.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!