Львів’яни просять запустити ще один трамвай на Підзамче

4148 0
Таке рішення викликане відміною двох трамвайних маршрутів.
фото: facebook Львівелектротранс/  Володимир Караїм

фото: facebook Львівелектротранс/ Володимир Караїм

Громадська організація «Зручне місто» опублікувала звернення до ЛКП «ЛЬвівелектротранс» із вимогою повернути транспортне трамвайне сполучення Підзамчі з центром міста та віддаленими районами. Про це йдеться на Facebook-сторінці громадської організації.

Читайте також: Щоб трамваї не возили повітря. Як визначають доцільність транспортних проектів у Львові. Візуалізація

Таке рішення викликане відміною трамвайних маршрутів №4 та №5, які курсували на Замарстинівську. Вулицю із наступного року планують відремонтувати, а трамваї з маршруту зняли вже, оскільки за словами львівського автодору, колія не придатна для проїзду.

У зверненні пропонують відновити трамвай №5 із кінцевою зупинкою на вулиці Миколайчука (часткове дублювання маршруту №6 від вулиці Гайдамацької), аби пасажири мали безперешкодне сполучення району Підзамчі із Сиховом та вулицею Княгині Ольги. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!