Львів'яни протестують проти відкриття АТБ

8446 0
Сьогодні, 10-го грудня, мешканці вулиці Любінської пікетували ремонтні роботи магазину АТБ. Люди скаржаться на тріщини у стінах їхньому будинку та порушення тиші. На місці події були представники влади, поліція та начальник охорони орендованого приміщення.
Фото: Олег Радик

Фото: Олег Радик

«Через ремонтні роботи у майбутньому супермаркеті АТБ у людей, що живуть на вулиці Любінській, 98, тріщать балкони і рушаться стіни, - інформує «про масові заворушення» на своїй сторінці у Facebook  Олег Радик, активіст ГО «Економічний бойкотний рух».

Протест проти будівництва. Фото: поліція Львова

У коментарі для Tvoemisto.tv Катерина Рибій, речниця Національної поліції Львова повідомила: «Вранці 10-го грудня, відбулося масове зібрання людей будинку 98 (вул. Любінська) проти проведення робіт у середині, бо, за їхніми словами, тріскаються стіни в будинку і відбувається порушення тиші. На місце події було викликано СОГ, представника Залізничної адміністрації, начальника охорони орендованого приміщення. Домовились, що ремонтні роботи буде припинено до понеділка. А в понеділок приїде комісія і буде займатись цим питанням. Впродовж усього часу поліцейські займались охороною громадської безпеки та порядку у місці скупчення людей».

Таким чином, у понеділок, 12-го грудня, буде вирішено, чи збудують супермаркет АТБ на вулиці Любінській у Львові.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!