Львів’яни розробили інтерактивний сайт, що допомагає сортувати сміття

2983 0
Garbage 31 є волонтерською ініціативою Bambuk Design Studio.

Львівська дизайнерська студія Bambuk розробила сайт Garbage 31, який допомагає сортувати сміття. Про це йдеться на сторінці компанії у Facebook.

Читайте також: У Львові обрали розробника проектної документації для сміттєпереробного заводу

«За життя людина в середньому продукує 31 тонну сміття, але, як показує світовий досвід, понад 80% “сміття” можна відправити на переробку або уникнути. Garbage 31 створений, щоб допомогти вирішити це питання для кожного особисто. Кожен, хто хоч раз стояв перед смітником з пачкою від соку в руці і думав, куди її посортувати і чи вона взагалі переробляється, знайде для себе рішення та зможе застосувати його в побуті», – йдеться у повідомленні.

 

Наразі на сайті є 30 об'єктів, які можна посортувати, та перелік пунктів прийому вторсировини у Львові. Щотижня розробники будуть публікувати нові об'єкти. Також у планах нові міста, цікаві функції, мобільна версія сайту тощо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!