Львів'яни зібрались на віче «Зупинимо капітуляцію!». Відео

2704 2
Фото: Фейсбук

Фото: Фейсбук

Сьогодні, 6 жовтня, у Львові на проспекті Свободи, біля пам'ятника Тарасові Шевченку, розпочалось віче «Зупинимо капітуляцію!».

Читайте також: У Львові відновили Комітет майдану Львівщини та готуються до загальноукраїнських акцій протесту. Фото

Серед учасників акції є нещодавно відновлений Комітет майдану Львівщини, Студентське братство, Демократична сокира, громадські та політичні активісти Львова, небайдужі львів'яни.

Віче розпочали із виконання Гімну України та хвилини мовчання у пам'ять про загиблих від російської агресії на Сході України.

Читайте також: «Мир у будь-який спосіб – недопустимий». Заява львівських депутатів щодо «формули Штайнмаєра»

Додамо, сьогодні, 6 жовтня, віче «Зупинимо капітуляцію!» о 12:00 розпочалось також у Києві та в інших містах України.

Акції «Зупинимо капітуляцію!» є протестами проти так званої формули Штайнмаєра, що передбачає відведення ЗСУ з окупованої Росією території Донбасу. Громадськість вимагає від президента Володимира Зеленського пояснень про те, за яких умов насправді відбудеться відведення військ і яким буде анонсований ним новий закон про особливий статус Донбасу.


Читайте також:
6 Жовтня, 2019 16:11
666 ... челядники підрошенки готують українцям третій тур "марлезонського балету" ... та наразі із отим матеріальним забезпеченням в них конкретно сутужно ... а в українів є правило , за яким навіть мама татові задарма не дає ... от (для початку) і педалюють оті челядники хворих (на всю голівоньку) і убогих (геть скалічених духовно) -- оту "українську патрійотичну молодь" ... щоб " розпалити" , згодяться і такі " кизяки" (паливо із коров'ячого гі.вна і соломи) ...
6 Жовтня, 2019 13:43
666 ... герої в землю полягли ... щоби знову ".. разухабилась всякая тварь.." ? ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!