Львів’янин Ігор Кізима став чемпіоном світу зі стрільби по рухомій мішені

3510 0
Днями у німецькому місті Зуль завершився Чемпіонат світу зі стрільби по рухомій мішені серед юніорів. Блискуче на змаганнях виступив львів’янин Ігор Кізима, який виборов 6 медалей Чемпіонату. Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації.
фото: loda.gov.ua

фото: loda.gov.ua

Зокрема, львівський спортсмен здобув 2 золоті особисті та 2 золоті командні медалі, одну бронзову особисту нагороду та одну бронзову командну медаль.

Загалом збірна України виборола 15 медалей, з них 8  золотих, 2 срібні та 5 бронзових.

Нагадаємо, днями у Варшаві завершився черговий етап Кубку світу з фехтування на візках «Шабля Кілінського». Команда України у змаганні посіла перше загальнокомандне місце. Вагому частку успіху національній паралімпійській збірній принесли представники «Інваспорту» Львівщини.

Читайте також: Львівські веслярі здобули «бронзу» у складі збірної на чемпіонаті Європи

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!