Львів’янин пробіжить 200 км за добу, щоби потрапити в полярну експедицію

3247 0
Забіг заплановано на суботу, 9 грудня, у Стрийському парку, приєднатися запрошують всіх охочих.
Фото: сторінка Валерія Шипунова в "Фейсбук"

Фото: сторінка Валерія Шипунова в "Фейсбук"

Львівський ультрамарафонець Валерій Шипунов цієї суботи спробує пробігти за 24 години відстань у 200 кілометрів, або трішки менше чотирьох марафонських забігів. Про це він написав на свої сторінці у соцмережі «Фейсбук». Забіг стартує опівночі 9 грудня.

Як пояснив спортсмен, він робить це задля того, щоби взяти участь в Fjallraven Polar International Expedition – переході на собачих упряжках довжиною в 300 км, запланованого на квітень 2018 року.

«Для того, щоби взяти участь в цьому переході, треба або набрати найбільшу кількість голосів у своєму сегменті журі (з кожного географічного сегменту обирають двох людей) або зацікавити журі.

Валерій Шипунов вирішив, що спробує зацікавити арбітрів і придумав неординарну подію – біг у парку на відстань 200 км.

Згідно з планами, у парку  встановлять намет та бочку для обігріву, пригощатимуть людей чаєм та розповідатимуть про те, чому Валерій Шипунов влаштовує цей забіг.

Він також запрошує долучитися до нього всіх прихильників бігу зі Львова., щоби вони пробігли разом із ним хто скільки зможе.

«Основна ціль – це, скоріше, здивувати таким челенджем жюрі, хоча також хочеться набрати більшу кількість голосів в голосуванні», -- написав він.

Усі охочі можуть проголосувати за Валерія Шипунова за цим посиланням.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!